Vores agenter elsker løsningen fra nSales

Før vi brugte salgsløsningen fra nSales havde vores agenter en computer under armen og det var både meget langsommere og meget mere besværligt.

I dag har de via det interaktive PDF-katalog hele kataloget liggende på iPad’en og kan med det samme tage imod og registrere en ordre, når de for eksempel står hos en guldsmed eller er på messe.

Det er super SMART og meget TIDSBESPARENDE! Vi har endnu ikke nogle tal på, hvor meget vi sparer, men vi kan klart mærke, at agenterne har fået mere tid til at pleje kunderne og til salg. Og så har vi langt færre fejlregistreringer, fordi vi helt undgår den manuelle proces – og det mærkes jo positivt både internt og hos vores mange kunder.

Jeg har installeret salgsløsningen fra nSales hos alle vores agenter, og de er meget glade for den. Faktisk har jeg har ikke fået én eneste klage, hvilket er ret usædvanligt, når man er ansvarlig for IT.

Jeg plejer at sige, at i min funktion er ”intet nyt godt nyt”, og sådan er det at bruge app’en fra nSales. Det kører bare!

Morten Heisterberg
IT Coordinator

Kontakt os for et møde, så du kan høre om hvordan nSales også kan forbedre dine salgsprocesser.

Kontakt os for mere information i dag!

    Antal sælgere*

    *Krævede felter


    Skriv til os og få en uforpligtende demo.

    Menu