En genial løsning til et mere gennemskueligt salg

Vi har 10 sælgere ansat og før i tiden skulle ordrene først tages på papir og så efterfølgende indtastes i vores ERP-system.
I dag taster sælgerne ordrene direkte ind på iPads, og det siger næsten sig selv, at det er langt mere effektivt.

Løsningen fra nSales har minimeret antallet af fejl, fordi vi når at fange dem i systemet, før varen leveres. Den mulighed havde vi ikke før, så det er naturligvis en gevinst, der klart kan mærkes.

I dag kan vi analysere en ordre og i langt større grad følge vores sælgere på landevejen. Før i tiden kørte de ud – og kom hjem. Nu er deres arbejdsdag meget mere synlig for os på hovedkontoret, og det betyder, at vi kan effektivisere arbejdsgangene, sørge for, at vi er effektive nok og rustet til konkurrencen på markedet.

Med løsningen fra nSales er vores forretning kort og godt blevet meget mere gennemskuelig – vi har hele tiden overblikket og de nemmere arbejdsgange betyder også, at vores sælgere når langt flere kundebesøg – et faktum, der jo på alle måder gavner forretningen.

Løsningen er let at implementere og nem at arbejde med for sælgerne, som har fået et løft og alle har rost nSales til skyerne.

Det er klart en løsning, vi kan anbefale til alle virksomheder, der ønsker et nemmere og mere gennemskueligt salg.

Tomas Rasmussen
Business Process Manager

Se hvordan nSales også kan hjælpe dig og din virksomhed. Kontakt os allerede i dag.

Kontakt os for mere information i dag!

    Antal sælgere*

    *Krævede felter


    Skriv til os og få en uforpligtende demo.

    Menu